Ajay Devgn: “SRK en ik zijn geen vrienden”

srk-ajayAjay Devgn en Shah Rukh Khan worden door de media altijd recht tegenover elkaar gezet. De twee acteur zouden elkaar haten, maar hebben een ding gemeen: Kajol. Terwijl Ajay getrouwd is met de actrice heeft SRK altijd een goede band met haar gehad.

De twee heren hebben nooit met elkaar samengewerkt en volgens de media zijn ze dan ook geen vrienden. Ajay bevestigt dit.

“De media presenteert ons altijd alsof we vijanden van elkaar zijn, maar het feit is dat we nooit vrienden zijn geweest.En nooit hebben wij slecht over elkaar gesproken. We hebben ook nooit gevochten. Heb jij ons ooit zien vechten?”

Hij voegt toe: “We kennen elkaar niet zo goed en hebben nooit echt veel tijd met elkaar doorgebracht om elkaar te leren kennen. Maar het feit dat hij geen vriend van me is, betekent niet dat hij een vijand is. Ik heb veel respect voor hem en voor wat hij heeft bereikt in zijn leven. Hij is een hardwerkende man en dat is de reden dat hij zoveel heeft bereikt en staat op de positie waar hij nu is.”

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.