“Shuddhi deed ik vanwege Hrithik”

Kareena_Kapoor001Kareena Kapoor maakt geen deel meer uit van de cast van Shuddhi. Nadat Hrithik Roshan het project verliet wegens gezondheidsproblemen, stapte ook Kareena Kapoor op.

“Het hele idee van Shuddhi was om opnieuw samen te werken met Hrithik Roshan. Toen hij besloot uit het project te stappen, was er voor mij geen reden op te blijven”, aldus de actrice. Ze voegt toe dat zij op de hoogte was van Hrithik’s besluit en daarna haar besluit heeft genomen.

Nadat zij het project verliet deden er geruchten de ronde dat de relatie tussen Karan Johar en Kareena verslechtert zou zijn. “Hangt de toekomst van een vriendschap af van een film”, zegt ze refererend naar Gori Tere Pyaar Mein. “Karan en ik zien elkaar bijna iedere dag. Er is niets veranderd.”

Kareena Kapoor is binnenkort te zien in de film Singham Returns.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.