Saif is oncomfortabel met slapstick

kareena kapoor en saif ali khanKareena Kapoor zegt dat man Saif Ali Khan niet comfortabel is met een slapstick comedy zoals Humshakals.

“Ik heb de film zelf niet gezien, maar hij voelt dat hij een fout heeft gemaakt. Het publiek heeft duidelijk gemaakt dat ze hem niet graag in zo’n rol zien en dat kan ik begrijpen. Zeker nadat hij geweldige films als Omkara en Parineeta heeft gedaan. Hij heeft films gedaan die baanbrekend zijn geweest. Hij is een van de sleutelfiguren die de cinema vooruit heeft geholpen.”

Humshakals kreeg ontgelooflijk veel kritiek over zich heen, van zowel recensenten als het publiek. Recent gaf Saif toe dat hij van mening is dat zijn deelname aan de film Humshakals een vergissing is geweest.

“Hij is een briljante acteur. Er zijn vele acteurs die zo’n rol kunnen vertolken, maar iemand als Saif Ali Khan zie je liever niet in dit genre. In die zin was de keuze om die film te tekenen een vergissing”, aldus Kareena.

Kareena Kapoor is binnenkort zelf in een komische rol te zien in de film Singham Returns.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.