Susanne vraagt niet om 400 crore alimentatie

HrithikSuzanneFarah Ali Khan is woedend. De Indiase media zeggen dat Susanne Roshan ex-man Hrithik Roshan om 400 crore alimentatie zou hebben gevraagd. “Dit is allemaal onzin!”

“Het doet pijn wanneer de pers verhalen verzint over de mensen die je lief hebt met als doel het verkopen van hun magazine of krant. En het doet nog meer pijn wanneer mensen het nog geloven ook”, schrijft ze op Twitter. “Als jij denkt dat het leven van een ander een interessante soap is, wacht dan maar op je eigen beurt. Iedereen krijgt terug wat ze de wereld inzenden. Niemand komt zomaar weg met iets.”

Ze voegt toe dat het jammer is wanneer een huwelijk niet werkt. “Niemand weet wat de toekomst brengt, maar het vernederen van een vrouw getuigt van een laag niveau.”

Ook Hrithik Roshan reageerde op de roddel. “Het is onzin. Een poging om de mensen die ik lief heb te vernederen…jullie testen mijn geduld…”

1 REACTIE

  1. Ze werkt zelf niet en wil nu het onderste uit de kan van H. Roshan…. In nederland noemen we dit soort mensen parasieten..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.