“Humshakals was een grote vergissing”

Saif-Ali-Khan-1Na Esha Gupta en Bipasha Basu geeft ook Saif Ali Khan toe dat de film Humshakals een grote fout is geweest.

De film kreeg veel kritiek over zich heen en fans waren zeer teleurgesteld. Saif zegt dat hij zich zeer ongemakkelijk voelde tijdens de opnames, maar vertrouwde op Sajid Khan en zijn visie.

“De film had geen script. Het zal allemaal in Sajid Khan’s hoofd. Ik deed wat hij mij vroeg.” Hij erkent dat zijn fout was om mee te gaan in een overtuiging waar hij niet volledig achter stond.

“Ik had getekend met de gedachte dat ik nu eindelijk buiten mijn comfortzone treed en daarmee wellicht een nieuw publiek zou kunnen bereiken. Zat ik even goed fout. Ik probeerde iemand te zijn die ik niet ben. De humor in de film is niet de humor waar ik van houd.”

“Ik kan alleen mezelf hier de schuld van geven. Wanneer ik terug kijk dan realiseer ik mij ook heel goed dat ik geen minuut heb genoten van de opnames, alleen het gezelschap van Sajid en Riteish en dat was juist wanneer we niet aan het werk waren.”

Hij voegt toe dat hij de intelligentie van zijn fans heeft onderschat en hen heeft teleurgesteld. Hij belooft dan ook plechtig nooit meer een film als Humshakals te doen.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.