Dochter Saif is fan van Parineeti Chopra

Saif-Ali-Khan-1Saif Ali Khan begint binnenkort aan de opnames van zijn film met Parineeti Chopra en zijn dochter is daar erg blij mee, want volgens haar is er geen betere actrice dan haar. “Mijn dochter is een groot fan en zij is van mening dat Parineeti op dit moment de beste actrice is die we in Bollywood hebben.”

Sara weet nog niet precies wat ze wilt, maar voordat ze een besluit neemt moet ze eerst haar studie afronden. “Ik geef mijn kinderen alle ruimte zodat zij zich kunnen ontwikkelen. Wellicht dat Sara wel een beetje geïnteresseerd is, maar ze is net in haar eerste jaar aan Columbia University begonnen in Amerika. Nadat ze haar studie heeft afgerond, mag ze doen wat ze wil.”

Saif voegt toe dat zijn dochter graag bij een overheidsinstelling in dienst zou willen. “Ze krijgt wel vaak complimenten en is erg enthousiast, maar op dit moment wilt ze het niet.”

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.