“De jonge generatie is een grote familie”

Shraddha-KapoorActrice Shraddha Kapoor, die zich momenteel in de zevende hemel bevindt met het succes van Ek Villain, beweert dat de jonge generatie van acteurs in Bollywood een grote kameraadschap met elkaar delen.

De actrice is ervan overtuigd dat er tussen de huidige groep van jonge acteurs geen rivaliteit is. “De jongeren in Bollywood zijn allemaal heel close met elkaar en we zijn praktisch een grote gelukkige familie”, zegt de jonge actrice.

Hoewel de opmerking enigszins vreemd en te zoetsappig van aard lijkt, aangezien iedere andere acteur van deze generatie weleens heeft verklaard dat iedereen een concurrent is van elkaar, is deze wel begrijpelijk. Een groot deel van deze jongeren is namelijk gewoon met elkaar opgegroeid, omdat ze vrijwel allemaal afkomstig zijn uit filmfamilies…een grote gelukkige familie dus.

Shraddha Kapoor maakt zich momenteel op voor de release van haar volgende film getiteld Haider.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.