Kangana en Imran in een love story

ImranKanganaImran Khan staat bekend om zijn voorliefde voor liefdesverhalen, in het bijzonder de romantische komedies. Het ziet er naar uit dat hij zich opnieuw mag inleven in een dergelijk personage.

De acteur heeft getekend voor Nikhil Advani’s volgende film getiteld Katti Batti. De vrouwelijke hoofdrol wordt gespeeld door niemand minder dan Kangana Ranaut. De regisseur benaderde de actrice met het script en Kangana ging overstag.

Eerder zou Ileana D’Cruz de hoofdrol spelen in deze film, maar om onbekende redenen heeft de actrice besloten om de film niet te doen.

Imran Khan en Kangana Ranaut is wel een unieke combinatie, vind je ook niet?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.