Shraddha Kapoor vindt zoenen geen probleem

Shraddha-KapoorShraddha Kapoor begrijpt nog altijd niets over de ophef die is ontstaan over de zoenscene in de film Ek Villain. De actrice vindt het geen probleem, ondanks dat ze zichzelf noemt als zeer conservatief in hart en nieren.

“Ik vraag me af waarom er vandaag de dag zoveel ophef ontstaat over een kus. Het publiek maakt er geen probleem van. Inmiddels zijn ze er wel aan gewend, maar waarom de media dan wel?”

De actrice vindt het zoenen van een acteur niet erg, want ze gelooft in de visie van haar regisseur. “Ik zou niet weten waarom het gebruikt wordt om een film te promoten. Ik ben geen marketing-expert. Wanneer het gaat om het uitvoeren van dat soort scenes…ik ben zelf vrij conservatief, dus het is niet makkelijk voor mij om een intiem moment te creëren. Ik doe dit soort scenes alleen wanneer ze nodig zijn.”

“Ik zal nooit een zoenscene doen om het publiek te prikkelen. Ik houd van een authentiek verhaal. Ik moet vertrouwen hebben in de visie van mijn regisseur. Het moet zinvol zijn, anders doe ik het niet”, voegt ze toe.

3 REACTIES

  1. Als een pornoactrice genaamd Sunny Leone zonder problemen bollywood binnenkomt, waarom maken mensen (in India) zich dan nog steeds druk om zoenscenes???

  2. vroeger werd zoenen gebruikt om je liefde voor iemand te tonen , nu wordt er mee geklooid alsof het geen betekenis heeft . Dat mensen kunnen zoenen voor geld en zegen dat je het niet erg is .Ongeloofelijk –‘

  3. Tuurlijk is het geen probleem voor haar ze is toch met iedereen naar bed
    geweest stom wijf

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.