Nargis in itemnummer ‘Devil’

Kick Nargis-TeaserNargis Fakhri is dus de itemgirl voor de film Kick. Het nummer is getiteld Devil en is gezongen door rapper Yo Yo Honey Singh. Zowel Salman Khan als Nargis kregen een nieuwe look voor de video.

De video werd vorige week opgenomen en is gechoreografeerd door Ahmed Khan. Nargis repeteerde dag en nacht om de choreografie te perfectioneren. Echter, tijdens de repetities raakte Nargis gewond. Ondanks een gescheurde knieband en gescheurde hamstring bleef de actrice doorgaan met de opnames. Op de set was een fysiotherapeut aanwezig die ervoor zorgde dat het niet erger werd.

Met een combinatie van Salman Khan, Yo Yo Honey Singh & Nargis Fakhri, mogen we ervan uitgaan dit ook dit nummer een superhit wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.