Fotografen negeren Shraddha

Shraddha-KapoorShraddha Kapoor, die nu twee superhits op haar naam mag schrijven, blijkt niet echt meegaand te zijn wanneer het gaat om de media en in het bijzonder het maken van foto’s.

Tijdens de promotionele activiteiten voor de film Ek Villain weigerde Shraddha te poseren voor foto’s. De actrice liep na afloop van een event gewoon weg. Fotografen irriteerden zich aan haar gedrag en gaven haar recent een koekje van eigen deeg.

Tijdens een persconferentie over het succes van Ek Villain werd Shraddha volledig genegeerd door de fotografen. Regisseur Mohit Suri stond op met de gehele cast en attendeerde de pers erop dat dit het fotomoment was. Maar niemand reageerde op zijn verzoek. Verbijsterd reageerde Mohit met de vraag “Wat is er? Waarom neemt niemand de foto’s?”

Fotografen zeiden vervolgens tegen Riteish Deshmukh dat als Shraddha van het podium af zou gaan, zij met alle plezier foto’s van de rest van de cast zouden maken.

Een verbaasde Riteish wist niet hoe hij moest reageren. Sidharth Malhotra vroeg de fotografen de foto’s te maken, want zij is immers de hoofdrolspeelster van de film. Ondanks zijn populariteit werd hij vriendelijk geïnformeerd dat niemand hem zal weigeren, maar zolang Shraddha op het podium blijft zal niemand de foto’s maken. Ook Shraddha’s manager probeerde te media te paaien, maar het mocht niet baten.

De fotografen hielden voet bij stuk en uiteindelijk werden de foto’s van de cast gemaakt, zonder Shraddha Kapoor. Misschien is het een idee voor haar om te onthouden dat een simpele foto ontzettend veel kan bijdragen aan je imago.

3 REACTIES

  1. haha net goed! Want denkt ze wel niet? Net nieuw in bollywood en gelijk al zulke kapsones! BAH!

  2. Haar foto staat tenslotte wel hier, en ze krijgt ook nog zoveel aandacht door haar doen.
    Meschien had ze dat wel allemaal gepland met haar manager. Ze zijn masters van bedenken van complot theorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.