Project Shuddhi staat stil

kareena-shuddhiDe afgelopen maanden werd er eindeloos gespeculeerd over de cast van Karan Johar’s meest ambitieuze project Shuddhi. Kareena Kapoor bevestigt dat alles rondom de film momenteel stil ligt.

Eerder verliet Hrithik Roshan het project vanwege gezondheidsproblemen. Kareena deed hetzelfde, maar gaf later aan dat ze nog niet helemaal was verdwenen. Hun vervangers, Ranveer Singh en Deepika Padukone, gaven Shuddhi op voor Sanjay Leela Bhansali’s Bajirao Mastani.

Volgens geruchten zou Salman Khan nu de hoofdrol spelen. Dit weet Kareena echter niet te bevestigen. “Dat is allemaal bedacht door de media. Op dit moment werkt Karan aan de remake van The Warrior met Siddharth Malhotra en Akshay Kumar…tenminste dat is wat Karan mij heeft verteld. De opnames hiervan beginnen in augustus.”

Nu Karan dus de voorkeur geeft aan The Warrior lijkt het zeer onwaarschijnlijk dat Shuddhi nog dit jaar van start zal gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.