Pulkit Samrat gaat trouwen

Pulkit-SamratNieuwkomer Pulkit Samrat stapt in november in het huwelijksbootje met televisiejournaliste Shweta Rohira. Shweta is tevens Salman Khan’s rakhi-zusje. De acteur, die te zien was in de films Fukrey en O Teri, hoopt in Goa te kunnen trouwen.

“Pulkit heeft grootse plannen voor zijn huwelijk. De bruiloft staat gepland voor de eerste week van november en deze vindt plaats in Goa. De familie van Salman Khan is zeer behulpzaam. Salman’s zwager Atul Agnihotri is bezig met de planning. Het wordt een tweedaags huwelijk in een hotel in Zuid-Goa”, aldus een vriend van Pulkit.

Pulkit ontmoette Shweta toen zij hem moest interviewen over zijn rol als Lakshya in tv-show Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.