Dino wilt trouwen, vriendin zegt nee

dino-morea-Na de vele ups en downs in zijn persoonlijke leven is Dino Morea nu zeer gelukkig met modeontwerpster Nandita Mahtani. De acteur sprak in recente interviews over een mogelijk huwelijk, maar het lijkt erop dat het idee voorlopig in de ijskast verdwijnt.

De 37-jarige acteur wilt graag trouwen en beginnen aan een gezin. Maar Nandita is tevreden met de relatie zoals deze nu is.

“Dino en Nandita zijn nog altijd bij elkaar, maar ze hebben verschillende ideeën over hun leven samen. Het grootste verschil is wanneer het gaat over het huwelijk. Terwijl Dino graag wilt trouwen, ziet Nandita er zeer tegenop”, aldus een vriend van de familie.

“Nandita had een slecht huwelijk met Sanjay Kapoor (die net gescheiden is van Karishma Kapoor). Ze heeft haar bedenkingen om voor een tweede keer het huwelijksbootje in te stappen. Nandita heeft geen behoefte om hun relatie wettelijk te bevestigen.”

Dino lijkt gelukkig met Nandita, maar of hij met deze beslissing kan leven is nog maar de vraag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.