“Ik wil nooit meer met Bipasha werken”

bipasha_basuProducent Vashu Bhagnani is erg boos op Bipasha Basu, een van de vrouwelijke hoofdrollen uit zijn film Humshakals, dat hij heeft besloten nooit meer met haar samen te werken.

Bipasha maakte van de week bekend waarom zij afwezig was tijdens de promotionele activiteiten voor Humshakals. Ze verklaarde dat ze na het zien van de film niet tevreden was over het eindresultaat en deze niet overeen kwam met het beeld dat zij erbij had. Producent Vashu zegt dat zij nooit is misleid over haar rol.

“ik heb Sajid verzocht om Bipasha voor die rol te nemen. Ze is een zeer aardige dame. Ik weet niet wat precies het probleem is. Na het zien van de film kan ze niet zeggen dat we haar rol hebben ingekort. Ze wist, op het moment dat ze haar contract ondertekende, waar ze voor tekende. Wij hebben haar volledig en juist ingelicht over haar rol.”

Hij voegt toe dat hij zal proberen om in de toekomst een samenwerking met de actrice te vermijden. “Ik hoor het niet te zeggen en het is niet netjes, maar ik zal proberen om niet met haar samen te werken.”

Humshakals, geregisseerd door Sajid Khan en met in de hoofdrollen Riteish Deshmukh, Saif Ali Khan, Ram Kapoor, Esha Gupta en Tammannaah Bhatia, draait sinds vrijdag wereldwijd in de bioscopen.

1 REACTIE

  1. Ik geef bipasha gelijk hoor. Ze heeft niet de roll die zij verdiend, en de film ik ook een flop. Volgensmij is zij gewoon in de maling genomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.