“Ik blijf mijn hele leven bij mijn ouders wonen”

ranbir-kapoor-pictureWanneer het niet over werk gaat, dan ligt het priveleven van een acteur natuurlijk onder de microscoop. Zo ook die van Ranbir Kapoor. Hij wordt continue bestookt met vele vragen rond zijn persoonlijke leven, waaronder zijn relatie met Katrina Kaif.

Nu gaat het gerucht dat Ranbir recent een prachtig appartement heeft gekocht in Mumbai. Hij zou de volgende stap in deze relatie willen nemen en dus met Katrina gaan samenwonen. Toen hem hier naar werd gevraagd zegt hij dat daar absoluut geen sprake van is.

“Ik woon momenteel bij mijn ouders. Wij zijn op dit moment druk bezig met een verbouwing. Het plan is om er een extra ruimte bij te bouwen en in te richten. Wanneer dit soort werkzaamheden aan de gang zijn, kun je onmogelijk je huis in. Daarom zijn we voorlopig even verhuisd.”

“Ik ben erg blij dat ik bij mijn ouders woon. Ik voel mij vrij en onafhankelijk en ben erg gehecht aan mijn ouders. Ik heb geen plannen om te verhuizen en ben van plan om mijn hele leven bij mijn ouders te wonen”, voegt hij toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.