Sajid Khan had relatie met Jacqueline

SajidJacquelineZoals de meesten mensen weten had Sajid Khan enige tijd een relatie met Jacqueline Fernandez. Dit nieuws is echter door geen van beide ooit bevestigd tot vandaag.

Waarom de relatie is verbroken wordt niet duidelijk. Volgens de laatste geruchten had het ermee te maken dat Sajid teveel betrokken raakte bij de carrièrekeuzes van Jacqueline en daar had zij genoeg van.

Tijdens de promotietour werd Sajid gevraagd naar de relatie en of de break-up van invloed was tijdens het maken van de film. Hij antwoordde:”Wij zijn in mei 2013 uit elkaar gegaan…eigenlijk al in december 2012. Het ging steeds slechter tussen ons en dan ben je je al mentaal aan het voorbereiden op de break-up. Wat ik wel heb gemerkt, is dat wanneer je geen vrouw in je leven hebt die constant aan het zeuren is, je uiteindelijk lekkerder in je vel zit en beter geconcentreerd bent.”

“Tijdens de opnames van Himmatwala ben ik vijf dagen met haar op vakantie gegaan en het voelde zo slecht toen de film was geflopt. Tijdens Humshakals heb ik geen vrije dagen genomen”, aldus Sajid.

Het is wel gemeen van Sajid om te insinueren dat het floppen van Himmatwala ligt aan het feit dat hij een relatie had en dat het haar schuld zou zijn dat de film is geflopt. En dat hij nu beter werk heeft geleverd omdat hij single is. Zelfs als hij zich zo gevoeld, is niet netjes om dit in een interview te zeggen en eigenlijk hiermee zijn ex te beledigen. Je kunt beter toegeven dat de film gewoon niet goed was.

Jacqueline Fernandez antwoordde stijlvol op de vraag of zij Humshakals zal kijken. “”Het ziet er leuk uit en ik ben van plan om naar de bioscoop te gaan.

Dit weekend komen we erachter of Humshakals daadwerkelijk beter is dan Himmatwala.

1 REACTIE

  1. Hoe in hemelsnaam heeft hij haar aan de haak kunnen slaan???? Meest onwaarschijnlijke koppel die ik ooit in floppywood heb gezien!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.