Akshay wilt Sonakshi in zijn volgende film

AkshaySonakshiAkshay Kumar en Sonakshi Sinha zijn goed ontvangen als on-screen koppel. Na de films Rowdy Rathore, Joker en Holiday kunnen we het paar binnenkort opnieuw in een film verwachten.

Akshay is zeer gesteld op de jonge actrice en heeft zelfs geroepen dat Sonakshi zijn favoriete actrice is. Hij is zelfs een beetje haar mentor geworden. Sonakshi kan voor advies altijd bij hem terecht en dat doet ze dan ook graag. En een film met Akshay Kumar, die weiger je natuurlijk niet.

Voor zijn eigen productie hoopt hij Sonakshi te kunnen strikken. Ook deze film speelt zich af tegen de achtergrond van het Indiase leger, net als Holiday. Akshay was zeer blij met de positieve reacties op zijn rol in Holiday en is erg enthousiast over deze nieuwe film.

Of ook Sonakshi net zo enthousiast is horen we binnenkort.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.