Eerste trailer van Salman’s Kick is uit

kicksalmankhan1De langverwachte trailer van Salman Khan’s nieuwe film Kick is eindelijk uit.

De film is het regiedebuut van producent Sajid Nadiadwala die de film tevens heeft geproduceerd. Kick is een remake van de gelijknamige Telugu film uit 2009. De soundtrack verschijnt eind juni of begin juli.

Kick, met in de hoofdrollen Salman Khan, Jacqueline Fernandez, Randeep Hooda en Nawazuddin Siddiqui, staat gepland voor een release op 25 juli.

Bekijk de trailer.

10 REACTIES

 1. Ik vond het juist meer richting dhoom 3,
  Maar de trailer ziet er wel goed uit. Salman khan’s look
  is ook wel cool, ga kick zeker zien. Hoop dat het geen tegenvaller
  word!

 2. Typisch weer zo’n reactie van een hater. Je weet NIETS over het verhaal, alleen omdat je een masker ziet is het gelijk een goedkope rip off van Krrish.

 3. Yo maak je niet druk man om zulke mensen wie is hij nou? Juist, niemand! Grote film analysten, acteurs, producenten etc zijn mega enthousiast hierover en daarbij, de trailer heeft niet voor niks 5miljoen+ views. Power to Salman!

 4. Een huilende baby had 30 miljoen views, dus ga geen onzin lullen Pritam. Ik ben helemaal geen hater, het is bekend dat Sallu filmen maakt voor leeghoofden. Andere categorie kan hij niet goed acteren. Zo zien jullie dat Jai Ho flop was.
  Als Sallu Chak De India zou acteren zou het ook flop geworden zijn.

  Sallu is a fucking Barber!!!!!

 5. Aryan hoe oud ben je? 9 ofzo? Kan me dan voorstellen dat je heel wat nieuws over het hoofd ziet. Doe je huiswerk beter voordat je komt praten. Kaarten van Jai Ho werden belastingvrij verkocht en DAN NOG heeft het meer binnen gehaald dan Chak De India. Films die overgens alleen al in India 100cr halen zijn geen flop. Dat iets JOU niet bevalt maakt het nog geen flop film.

 6. Wacht even wil je lachen?
  Chak De India uploaded 5 years ago by YRF
  359,473 views – 293 likes
  Kick uploaded 1 week ago by NadiadwalaGrandson
  9,747,074 views – 71128 likes

  Nogmaals doe je huiswerk voor je iets roept KLEUTER

 7. whahahahahahahaha!!! Wie is er hier de leeghoofd! Roep niet zomaar poep ja! Uit je gefrustreerde berichten valt iedereen op dat je een hater bent. Niemand dwingt je naar een film te gaan die je niet wilt zien. Ga lekker met je pappie en mammie naar blijdorp ofzo

 8. blijdorp HAHAHAHAH ik snap deze haat niet tussen SRK en Salman fans. ZIJ zijn degene die deze war leiden niet de acteurs. Grow up! En ja niemand dwingt je een film te zien. Blijf gewoon thuis als het je niet bevalt. Genoeg andere films om te kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.