“Voor de camera voel ik mij comfortabel”

kriti-sanonAls model liep ze modeshows voor mode-ontwerpers als Tarun Tahiliani en Rohit Bal. Maar Kriti Sanon, die onlangs haar Bollywooddebuut maakte met de film Heropanti, zegt dat ze zich veel meer op haar gemak voelt voor de camera dan op een catwalk.

“Modellenwerk heeft mijn persoonlijkheid gevormd en ervoor gezorgd dat ik mij zelfverzekerder voel. Maar als ik vandaag wordt gevraagd om een modeshow te lopen dan word ik nerveus, maar vraag je mij om een scene te doen voor de camera dan voel ik mij veel meer op mijn gemak”, aldus de 24-jarige actrice.

En daar heeft ze zo haar redenen voor. “Wanneer je op de catwalk staat word je geconfronteerd met een live publiek en tijdens die paar minuten mag je geen fouten maken. Tijdens de opnamens van een film ben je ook omringd door veel mensen, maar je hebt de kans om je fouten te corrigeren met retakes.”

Kriti is geboren en getogen in Delhi. Ze studeerde ICT en communicatie. De actrice begon al op 5-jarige leeftijd met het lopen van modeshows naast Milind Soman en verdiende tijdens haar studie een extra zakcentje als model. Acteren stond niet in haar planning, maar ze is blij met de keuze die ze heeft gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.