Parineeti Chopra in film met Saif Ali Khan

parineeti Chopra2Parineeti Chopra heeft nog geen enkele keer de kans gehad om te werken met een Khan, maar daar komt nu verandering in. De dame heeft een film getekend met Saif Ali Khan.

Kareena Kapoor schijnt erg gecharmeerd te zijn van Parineeti en vond haar perfect voor de rol in de nieuwe productie van Saif. Het gaat om een romantische komedie waarin twee totaal verschillende mensen de liefde vinden onder extreem moeilijke omstandigheden.

“Ik ben al jaren een groot fan van Saif Ali Khan. Hij is zo leuk! Ik vind het nog moeilijk te bevatten dat ik in een film zit met Saif. De film wordt geproduceerd door zijn productiebedrijf en Saif’s partner Dinesh Vijan maakt met deze film zijn regiedebuut”, aldus Parineeti.

Zal dit leiden tot andere films met andere Khans? “Tot nu toe heb ik alleen maar gewerkt met de jongere generatie, van Ranveer tot aan Sushant Singh Rajput tot aan Aditya Roy Kapur. Dit is mijn eerste film met een Khan. Hopelijk krijg ik hierna de kans om ook met die andere Khans te werken”, voegt ze toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.