Ranveer en Arjun geen beste vrienden meer?

arjun-kapoor-ranveer-singh-gundayRanveer Singh en Arjun Kapoor zwijgen wellicht over een ruzie, maar volgens de laatste geruchten weigerden de twee samen een tv-commercial op te nemen.

“Arjun en Ranveer zouden naar Turkije vliegen voor de opnames. Maar de twee acteurs weigerden samen de commercial op te nemen. Na hun laatste film is de ‘ruzie’ erger geworden”, vertelt een insider.

“Tijdens de opnames waren er ontelbare momenten waarbij beide acteurs ruzie hadden over meer screentijd en dialogen. Op dit moment hebben we besloten om Ranveer’s deel in Turkije op te nemen en Arjun’s deel wordt in Mumbai opgenomen”, voegt hij toe.

Begin dit jaar verschenen ze nog samen op de bank bij Karan Johar en alles leek koek en ei. Maar, de twee deden alsof. Wanneer de camera’s lopen waren ze beste vrienden, maar wanneer de opnames stopten spraken ze nauwelijks met elkaar. Dat zijn pas goede acteurs!

De zogenaamde ‘koude oorlog’ begon toen Anushka Sharma goed bevriend raakte met Arjun. En terwijl Ranveer in die tijd erg ‘close’ was met Sonakshi Sinha, kon hij het blijkbaar niet goed hebben dat zijn ex-vriendin verder ging met haar leven. Hij reageert het af op Arjun.

Zullen ze het ooit goed maken? De tijd zal het leren.

7 REACTIES

  1. Ranveer Singh wilt nu al zich gedragen als Legend Salman Khan. kal ka londa weet niet dat hij eerst conectie moet maken, daarna pas als DON zich gedragen. Arjun Kapoor gebruikt een gebruike wc papier, gatverdamme!!!!! hij kon een maagde nemen.

  2. Wie zegt dat dit allemaal echt waar is?
    ze schrijven van alles, maar de helft klopt niet eens.

  3. Haramzada, kote ka billa,
    samachte nahain hoon, apne baap se panga nahain lene ka. Halal, ik vermoord je, maak van je zusje een hoer en van je moeder een poets vrouw.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.