Anurag Kashyap ergert zich aan Indiase media

AnuragKashyapRegisseur Anurag Kashyap is totaal niet te spreken over het gedrag van de Indiase media en heeft hier altijd een duidelijke mening over gehad.

Het lijkt er nu op dat hij het gedrag echt zo zat is dat hij, om hen te vermijden, zelfs wilt emigreren naar een ander land. Anurag wilde altijd al wonen buiten India, maar durfde de stap nooit te nemen. Maar het gedrag van de Indiase media zou de grootste reden kunnen zijn voor zijn beslissing.

Ook na zijn scheiding met Kalki Koechlin hoopt hij met een schone lei te kunnen beginnen. Op dit moment richt hij al zijn aandacht op zijn aankomende film Bombay Velvet. Wat hij na de release van plan is, is vooralsnog onbekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.