Imran Khan niet terug op Twitter

imran-khan-230Imran Khan verliet enige tijd geleden het sociale platform Twitter. Hij beweerde dat de anonimiteit van mensen hen de kans gaf dingen te zeggen die ze nooit in je gezicht durven te zeggen. Daarnaast vond hij het onnodig om zijn fans op de hoogte te houden van zijn dagelijkse activiteiten en zei dat hij de voorkeur geeft aan persoonlijke interactie.

Sinds hij zijn account heeft gedeactiveerd is de acteur niet meer verschenen op een sociaal netwerk. Maar nu is er een account opgedoken genaamd @ImranKhanSpeaks en deze heeft al heel wat volgers vergaard. De eerste post beweerde dat de acteur inmiddels weer is begonnen met twitteren.

“Uiteindelijk besloten om te twitteren…en dat om 02:30! Laten we kijken hoe het gaat.” Dit werd gevolgd door een andere tweet: “Ja, ik ben weer terug…ik ben weer terug. Hopelijk blijf ik dit keer op Twitter. Het kan ver gaan, maar laten we kijken hoe het gaat.”

Imran Khan maakte bekend dat hij niet achter het account zit. Het ziet er naar uit dat hij ook geen plannen heeft om terug te komen op Twitter.

Grappig genoeg werd zijn oom, Aamir Khan, kort geleden geïmiteerd op Instagram. De acteur stuurde een tweet waarin hij verduidelijkte dat hij niet op Instagram zit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.