Saif en Kangana in een film?

KanganaSaifNa het grote succes van Queen is Kangana Ranaut een van de meest gevraagde actrices in Bollywood. De 27-jarige actrice wordt overspoeld met aanbiedingen.

Recent maakte Sujoy Ghosh nog bekend dat hij haar graag in zijn volgende film zou zien. Toen haar de film echter werd aangeboden heeft Kangana besloten om het maar niet te doen. En nu gaat het gerucht dat de actrice benaderd is door Reema Kagti, de regisseur van Talaash en Honeymoon Travels.

De film wordt geproduceerd door Excel Entertainment en de mannelijke hoofdrol wordt gespeeld door Saif Ali Khan. Kangana heeft het script gelezen, maar wilt voorlopig nog even genieten van haar vakantie in New York. Mocht ze het project aannemen dan is dit de eerste keer dat we Kangana en Saif samen in een film zullen zien.

Wat vind jij van deze combinatie?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.