Heeft Tiger Shroff een vriendin?

TigerShroffTiger Shroff’s debuutfilm Heropanti draait vanaf morgen wereldwijd in de bioscopen. Uiteraard wordt nu elk aspect van zijn leven onder de microscoop geplaatst. En vanaf het moment dat Tiger bekendmaakte dat hij nog nooit een vriendin heeft gehad gingen bij de Indiase media natuurlijk alle bellen rinkelen.

In de trailer van Heropanti is duidelijk te zien dat er een goede vriendschap is tussen Tiger en zijn hoofdrolspeelster Kriti en al gauw ontstonden er geruchten over een relatie. Zoals altijd ontkennen beide hoofdrolspelers dat er niets tussen hen speelt, maar nu blijkt dat Kriti weleens de waarheid zou kunnen spreken.

Volgens een vriend van Tiger heeft de 23-jarige acteur wel degelijk een vriendin. Hij kent haar al sinds zijn jeugd. Tiger wil haar echter beschermen tegen de media en spreekt dan ook liever niet over zijn priveleven. Maar vroeg of laat, zal hij haar toch een keertje moeten introduceren…misschien wel bij de première van de film…?

Heropanti, met in de hoofdrollen Tiger Shroff en Kriti Sanon, staat gepland voor een release op 23 mei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.