“Ik hoop dat Hero een succes wordt”

sunil-shetty-bday-11Hero is de debuutfilm van twee starkids, namelijk Athiya Shetty (dochter van Suniel Shetty) en Suraj Pancholi ( zoon van Aditya Pancholi en Zarina Wahab). Suniel Shetty hoopt dat de film een success wordt zodat de kinderen kunnen uitkijken naar een goede toekomst.

Suraj, die werd beschuldigd van medeplichtigheid voor de zelfmoord van actrice Jiah Khan, is momenteel op borgtocht vrij en werkt aan zijn debuutfilm Hero die geproduceerd wordt door niemand minder dan Salman Khan.

Toen Suniel Shetty werd gevraagd naar de situatie van de hoofdrolspeler zei hij: “Ik steun Suraj. Die jongen heeft talent. De film wordt geregisseerd door Nikhil Advani en geproduceerd door Salman Khan.”

“Het voelt als mijn eigen productie. Ik hoef mij geen zorgen te maken. Er zijn mensen die dromen van zo’n debuut. Ik hoop dat de film een success wordt, zodat de kinderen kunnen uitkijken naar een goede toekomst.”

Laten we het beste hopen voor deze twee starkids.

4 REACTIES

  1. hahahha zoo grappig suraj is medeplichtig van de moord van jiah en iedereen steund hem. als jiah de dochter was vand een beroemde of rijke man zou suraj nu in de jail zijn. hmmmm leven is zoo oneerlijk ik hoop dat de film flopt. vieze mensen allemaal. alles gaat om geld nu geen respect anymore serious. als ik suniel zou zijn zou ik niet willen dat mijn dochter met een vieze rapist zou werken. maar ja het hun eigen leven

  2. Suniel Shetty en Aditya Pancholi zijn ook verkrachters, Salman khan is erger dan die twee vuilakken, die het film procedeert. De zoon van aditya panchilo moet worden opgehangen. Suniel Shetty en Aditya Pancholi heb ik nooit gemogen. Hopelijk wordt de dichter van shetty ook verkracht en zusje van Salman khan en dochter van pancholi ook. Omdat ze met pancholi de zee ingaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.