Ranbir en Katrina maken relatie officieel bekend?

katrina-ranbirHet lijkt tegenwoordig wel een trend om je relatie of huwelijk via sociale media bekend te maken, maar het lijkt erop dat acteurs Ranbir Kapoor en Katrina Kaif binnenkort voor een andere optie kiezen.

Volgens de laatste geruchten zijn de twee er klaar voor om hun relatie bekend te maken. Dit zullen ze doen door een feestje te organiseren voor hun collega’s van de filmindustrie en vrienden van de media. De reden: Beiden hebben genoeg van de speculaties rondom hun priveleven.

Volgens een vriend van de familie hoopt het stel met dit feestje een einde te maken aan alle speculaties. “Het feestje is binnenkort.”

Ranbir Kapoor en Katrina Kaif zijn al enkele jaren samen. Er waren eerder dit jaar nog geruchten over een break-up, maar alles schijnt nu weer normaal te zijn. Tevens doen er nu geruchten de ronde dat Ranbir Kapoor een huis heeft gekocht in Bandra zodat hij en Katrina kunnen gaan samenwonen.

Echter, wanneer de relatie met dit feestje wordt bevestigd is het stel nog steeds niet af van de speculaties. De media gaan gewoon door met het volgende hoofdstuk: het huwelijk!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.