Himesh is nu serieus over acteercarriere

himeshreshammiyaComponist Himesh Reshamiya is bloedserieus over zijn acteercarriere. Hij zegt dat hij nog nooit zo hard heeft gewerkt als voor zijn volgende film getiteld The Xpose .

Himesh begon zijn carriere in Bollywood als componist en maakte diverse hitalbums. Hij sloeg een nieuwe weg in en probeerde het als zanger en ook dat bleek een succesvolle stap te zijn, hoewel hij wel werd bekritiseerd voor zijn nasale stem. De volgende gok was een eerste stap als acteur.

Hij startte zijn carriere met de film Aap Ka Suroor. Daarna volgden films als Karzzzz , Kajraare en Khiladi 786, maar geen van de films werden grote hits, noch werd Himesh geprezen voor zijn ‘acteertalent’.

“In mijn vorige films heb ik mij nooit voor de volle 100 procent geconcentreerd op de rol. Ik deed veel films in een keer en de reden dat ik ging acteren was geld. En dus ontbrak de passie en toewijding die ik in mijn muziek stop”, aldus Himesh.

Ondanks het feit dat zijn acteercarriere onsuccesvol is geweest, ziet Himesh geen reden om te stoppen. Hij zegt dat hij vanaf nu alleen nog maar kijkt naar kwaliteit. “Ik wil meer leren. Kwantitatief gezien heb ik genoeg bereikt. Ik heb 600 superhits gemaakt. Het gaat vanaf nu alleen om de kwaliteit.”

The Xpose, geregisseerd door Anant Mahadevan, vertelt het verhaal van een moordmysterie in de jaren 60. Rapper Yo Yo Honey Singh maakt met deze film zijn acteerdebuut. The Xpose staat gepland voor een release op 16 mei.

3 REACTIES

  1. Ik vind Himesh een hele goeie acteur! Maar hij moet het wel bij de romantische films houden, want komedie is niets voor hem vind ik!

  2. Karzzzz was wel een leuke film van hem. Hij doet het iedergevall beter
    dan de meeste zangers die acteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.