Superster Rajinikanth maakt Twitterdebuut

rajini-Twitter heeft er een superstar bij: Rajinikanth. De 63-jarige acteur maakte deze week zijn twitteraccount @SuperStarRajini bekend voorafgaand aan de release van zijn ambitieuze en spraakmakende film Kochadaiiyaan. Het applaus was oorverdovend en binnen no-time had de superstar meer dan 200.000 volgers.

Rajinikanth’s groette de heer en bedankte zijn fans in zijn eerste tweet. “Mijn begroeting aan de Heer. Vanakkam a?aivarukkum! Een grote dank aan al mijn fans. Ik ben zeer enthousiast over deze digitale reis. Ik heb besloten om een Twitteraccount aan te maken omdat dit platform gonst met het laatste nieuws en de laatste trends. En ik heb gehoord dat ik hier de beste Rajini one-liners kan vinden”, aldus de superstar.

Hij voegt toe dat hij uit kijkt naar de interactive met zijn fans. “Mijn carrière is een wonder dankzij de support van mijn fans. Ik zat al enige tijd te denken om toe te treden tot een social media platform om in contact te komen met mijn fans. Het is nu eindelijk zo ver!”

“Ik ben ervan overtuigd dat ik het beste team en de beste gidsen naast mij heb die mij zullen helpen om in contact te blijven met mijn publiek”, zei de 63-jarige superster .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.