“Ik ben blij dat ik andere actrices aan werk kan helpen”

Kareena-Kapoor01-2012Er is veel te doen geweest om Kareena Kapoor’s twee meest ambitieuze projecten Shuddhi en Bombay Samurai. Maar je moet niet te lang in een teleurstelling blijven hangen, zegt Kareena.

“Ik heb besloten om uit Shuddhi te stappen. Ik ben zeker niet teleurgesteld. De vertraging van Bombay Samurai geeft mij meer tijd voor mezelf en het geeft mij de mogelijkheid om lekker om vakantie te gaan. Ik ben nu getrouwd en ik hoef dus geen marathon meer te lopen”, aldus Kareena.

Wanneer haar wordt gevraagd over het weigeren van zeer succesvolle films als Queen, Ram-Leela, Chennai Express, Fashion, Kal Ho Na Ho en Black, antwoordt ze: “Ik voel mij vereerd en ben blij dat ik andere mensen werk kan geven. Ik hoop dat het grote sterren worden want ik heb er bekende films voor opgegeven.”

Kareena werkt momenteel aan Singham 2. De opnames van Bombay Samurai gaan in september van start.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.