Rajat Kapoor: “Ik kijk niet naar Hindi films”

rajat-kapoor-Hij maakt Hindi-films, maar kijkt ze niet. Dat is filmmaker Rajat Kapoor. De reden: Hij is niet geïnteresseerd.

Rajat regisseerde films als Mithya en Mixed Doubles en acteerde in meer dan 30 films waaronder Phas Gaye Re Obama , Bheja Fry , Monsoon Wedding en Dil Hai Chahta.

“Ik kijk niet naar Hindi films. 95 procent van de films kloppen niet of gaan nergens over. En van de 5 procent dat overblijft is misschien 0,5 procent fatsoenlijk”, aldus Rajat.

“Filmmaken gaat voor mij om het maken van het juiste shot. Ik voel mij leeg na het kijken van deze films. Maar iedereen heeft het recht om een bepaalde soort film te maken en dat is prima”, voegt hij toe.

“Indiase cinema is een groot begrip. Marathi films zijn erg goed. Harsihchandrachi Factory was geweldig. Van de Hindifilms vond ik Gangs of Wasseypur erg goed.”

Rajat werkt momenteel aan de film X.

3 REACTIES

  1. Hij heeft gelijk maar niet alle films zijn zo want ik kijk ook films maar niet nieuwe films want nieuw films zijn niks heeft geen verhaal ik kijk altijd naar olde Movies want die heeft wel een verhaal

  2. Gangs of Wasseypur is een lelijke film. Dat film gaat over achterlijke dingen zoals verkrachting en moorden. Als je insperatie nodig hebt, kijk je naar filmen van Aamir Khan, wil je iets leren over liefde, kijk naar filmen van Shah Rukh Khan. Wil je gewoon iets makkelijks, kijk naar filmen van Salman Khan ‘hoef je niet bij na te denken’ simple films. Ben je oud en lelijk dan kijk naar Big Pig. ‘Big B’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.