“Happy New Year wordt een blockbuster!”

bomanirani01Boman Irani weet het zeker. Farah Khan’s nieuwe film, getiteld Happy New Year, wordt een blockbuster.

De film, met in de hoofdrollen Shah Rukh Khan, Deepika Padukone, Abhishek Bachchan, Sonu Sood, Vivaan Shah en Boman Irani, heeft iets ‘magisch’.

“Het goede gevoel van Happy New Year begon vanaf de eerste opnamedag in Dubai. De film heeft iets magisch. Ik weet niet precies wat het is. Misschien de unieke combinatie van de acteurs of in combinatie met Farah Khan, maar er is iets. De interesse voor de film is ook groot.”

Hij voegt vol zelfvertrouwen toe: “We weten allemaal dat Happy New Year een blockbuster wordt, maar wat we niet weten is of de film mensen zal raken…in het hart.”

Happy New Year staat gepland voor een release op 24 oktober.

1 REACTIE

  1. Shah Rukh Khan, beste acteur van wereld. Zijn filmen kunnen niet floppen. Het zal absoluut een blockbuster worden, nu staat doom 3 op 1ste, krish 3 op 2 en chenai express op derde plaats van best verdiende films, na 24 december zal Happy New Year op nummer 1 staan.
    Ik vind het wel jammer dat Shah Rukh Khan die sukkel een rol gegeven heeft in zijn film, die abhishek kan helemaal er niks van, zo vader zo zoon. beide zijn rand debielen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.