Big B: “Ieder weekend zien we nieuw talent”

amitabh-readMegastar Amitabh Bachchan zegt dat vroeger de Hindi filmindustrie een bepaalde stabiliteit kende, maar nu krijgen we elk weekend nieuw talent op het witte doek te zien.

“Kijk eens hoe tijden zo snel veranderen. In deze filmindustrie was er vroeger sprake van een bepaalde stabiliteit van bekende gezichten en nu is er zoveel variatie, mogelijkheden en zijn er zoveel getalenteerde mensen die allemaal een kans krijgen om zich te bewijzen. En ieder weekend verandert een jong talent jouw visie”, aldus de 71-jarige acteur.

“Vorig weekend hadden we het misschien nog wel over Deepika, maar dan komt Parineeti ineens voorbij. Daarna verrast Alia Bhatt ons weer met een prachtige film. Niet zo lang geleden was het Vidya Balan, daarvoor Rani Mukherjee en daarvoor Kajol enzovoorts”, voegt hij eraan toe.

Verder schrijft de acteur dat iedereen een positie probeert te verwerven en zich eraan probeert vast te lijmen, maar doordat er met iedere release weer nieuw aanstormend talent wordt gepresenteerd wordt het moeilijker om blijvend applaus te verwachten.

2 REACTIES

  1. Ik vindt dat hun goed bezig zijn maar ze moeten niet vergeten dat er zo veel talent is in de industrie. Acteurs als Sushmita sen,Kajol,Rani Mukherji,Preity Zinta,Rekha,Hema Malini, enz zie je niet meer zo veel als toen. elke keer zie je de zelfde acteurs in een jaar met 5 6 films. Als een actrice als Meryl Streep zulke goeie films kan krijgen op haar leeftijd dan kan Rekha, Hema, zeenat aman dat ook !!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.