Anushka Sharma wordt producent

anushkasharmastoryNa Preity Zinta, Lara Dutta en Shilpa Shetty heeft ook Anushka Sharma besloten om films te produceren. Haar eerste film is getiteld NH-10 en wordt een co-productie tussen Eros International Media Limited ( Eros International ), Phantom Films en Anushka.

De actie-thriller, waar Anushka ook de hoofdrol in speelt, is geregisseerd door Navdeep Singh. “Ik ben dubbel zo blij met NH-10. Niet alleen is het een geweldige rol, maar het is tevens de film waarmee een nieuwe fase van mijn carrière van start gaat.”

Eros Entertainment is zeer blij met deze associatie. “Het belooft een spannende samenwerking te worden. Ik ben blij dat we geassocieerd mogen worden met dit getalenteerde team van Anushka en Phantom. Wij staan er altijd voor open om films met een sterk verhaal te steunen”, aldus Eros.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.