Sonam Kapoor: “Ik wil mijn vader niet teleurstellen”

sonamkapoor_Anil Kapoor wil gaan regisseren en hij is heel duidelijk wie hij in de vrouwelijke hoofdrol ziet van zijn eerste film: Sonam Kapoor. Alleen dochterlief weigert aan de slag te gaan met haar vader.

“Ik ben zeer trots op het feit dat ik zijn dochter ben. Ik ben mij er goed van bewust dat sommige dingen heel makkelijk voor mij gaan omdat ik zijn dochter ben. Maar tegelijkertijd wil ik niet zijn naam gebruiken om mijn carrière op te bouwen. Ik ben van mening dat ik het niet verdien om een platform met hem te delen.”

Sonam zegt dat zij haar vader niet wil gebruiken als opstapje. “Hij heeft hard gewerkt om te komen waar hij is. Ik wil zijn reputatie niet schaden met fouten die ik maak. Ik wil hem niet teleurstellen. Hij is van mening dat ik een goede actrice ben en geeft mij altijd complimentjes. Wanneer ik voel dat ik goed genoeg ben om met hem te werken dan zal ik dat doen. Tot die tijd ben ik blij om te verschijnen in films die door mijn zus worden geproduceerd.”

Ze voegt toe dat ze ook graag met haar vader zou willen acteren, maar dat ze dit alleen zullen doen wanneer het een geweldige rol voor beide is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.