Tv-debuut Kajol uitgesteld

kajol-Kajol’s fans moeten iets langer wachten voor het tv-debuut van de actrice.

De 38-jarige actrice zou binnenkort beginnen aan een tv-serie geregisseerd door Sujoy Ghosh. De aankondiging werd gemaakt en de opnames zouden spoedig van start gaan. Maar volgens de laatste berichten zijn de opnames uitgesteld.

Het productiebedrijf en de actrice konden het blijkbaar niet eens worden over het salaris. Daarnaast bleef het productiebedrijf alles rondom de serie uitstellen en gaven ze Kajol en Sujoy tegenstrijdige informatie over de huidige stand van zaken.

We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.