Madhuri Dixit neemt een break

madhuri-gulaabgangMadhuri Dixit-Nene heeft besloten een break te nemen als actrice. Na haar twee films, Dedh Ishqiya en Gulaab Gang, heeft ze besloten om zich meer te richten op dans.

Op haar eigen website is de actrice begonnen met een online dansschool. “Het is erg spannend. Het is altijd mijn droom geweest om zoveel mogelijk mensen met dansen in aanraking te brengen. En het is geweldig wanneer choreografen als Saroj Khan, Birju Maharaj, Remo D’Souza en Terence Lewis bereid zijn om diverse dansstijlen op mijn website aan te bieden.”

Maar waarom een break van het acteren? “Ik wil even genieten van een welverdiende pauze. Ik was zo druk met de opnames van Dedh Ishqiya en Gulaab Gang dat er weinig ruimte overbleef voor wat vrije tijd. Ik zou graag zeggen dat ik 10 scripts per dag krijg en dat ik ze niet kan doen omdat ik andere films heb getekend, maar ik doe het nu even lekker rustig aan.”

Laten we hopen dat Madhuri snel weer een film tekent zodat wij haar snel weer op het witte doek kunnen bewonderen.

2 REACTIES

  1. Ze is neemt pauze, omdat haar films steeds floppen. Ze dacht dat ze met acteren net zoveel kan verdienen als SRK of Amir Khan. Heelas Madhuri jij bent niet zo aantrekelijk meer.

  2. Aryan, ur so right!

    Ik kan mij nog herinneren dat Madhuri zelfs een Hollywood bij-rol heeft afgewezen en zij besloten heeft om alleen nog hoofdrollen te willen doen, zelfs als het een Hollywood-film is.

    Ze doet zwaar uit de hoogte en dan krijg je dit. DUS mevrouw Madhuri: stop met arrogant doen en je kan niet alles hebben. Zo mooi ben je ook niet eens!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.