Hrithik Roshan neemt zanglessen

Hrithik-RoshanHrithik Roshan is een van de weinige acteurs die een goede stem heeft wanneer het gaat om het zingen van liedjes. De acteur zong het populaire nummer Senorita in de film Zindagi Na Milegi Dobara en daarnaast hebben we hem vaak op tv horen zingen. Voor zijn volgende film Bang Bang pakt hij het iets professioneler en heeft hij besloten om zanglessen te nemen.

Hoewel nog niet is besloten of Hrithik het nummer wel zal zingen, heeft de acteur toch besloten om het zekere voor het onzekere te nemen. Hij neemt alvast zanglessen. Wanneer de regisseur en componist uiteindelijk toch besluiten dat hij het nummer gaat zingen wil hij niet onvoorbereid zijn.

De vraag is nu wordt het een uptempo-nummer of een romantisch liedje?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.