Salman Khan’s dubble dhamaka

Salman-zwaait17 jaar na Judwaa zien we Salman Khan eindelijk weer in een dubbelrol. En ditmaal niet een keer in het jaar, maar twee keer.

Salman Khan had beloofd dat wanneer hij ooit weer zou besluiten om een dubbelrol te doen, dit zou zijn in het vervolg van Judwaa. Maar nu wordt hij geconfronteerd met twee films waarin hij te zien is in een dubbelrol, namelijk Anees Bazmi’s No Entry Mein Entry en Sooraj Barjatya’s Prem Ratan Dhan Paayo.

Beide films komen na elkaar uit en Salman is bang voor een overdosis. Volgens een vriend is hij bang dat wanneer deze twee films worden uitgebracht, het effect dat hij in elke scene aanwezig is misschien teveel wordt.

Regisseur Anees Bazmi zegt dat Salman zich daar absoluut geen zorgen over hoeft te maken, omdat de personages totaal verschillend zijn. “Wij weten dat Salman in beide films een dubbelrol speelt, maar Soorajji is een hele andere soort filmmaker dan ik. Zijn personages zijn totaal anders dan die van ons. Echter, we nemen wel voorzorgsmaatregelen om enige gelijkenis te vermijden.”

Anees voegt toe dat twee dubbelrollen niet hetzelfde hoeven te zijn. “In Sacha Jhootha en Aradhana zagen we Rajesh Khanna ook in een dubbelrol en beide films verschenen in hetzelfde jaar. Het hoeft dus geen probleem te zijn.”

1 REACTIE

 1. Beste Salman Khan fans,

  Being Human kledinglijn is nu ook leverbaar in Nederland.
  t-shirts, shirts, polo’s, hemden,jasjes, vesten, truien, joggingsbroeken en (korte)broeken.
  Zowel voor heren als dames.

  http://www.BeingHumanClothing.eu
  Opbrengst hiervan gaat naar Being Human foundation India.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.