SAK: “Sara moet afvallen als ze wil acteren”

Saif-Ali-Khan-1De dochter van Saif Ali Khan werd overspoeld met acteeraanbiedingen nadat ze op de cover van een modemagazine verscheen met haar moeder. Vader Saif Ali Khan wil dat zij eerst haar studie afmaakt en mocht ze daarna de ambitie hebben om te gaan acteren dan moet ze wel even afvallen.

“Sara studeert momenteel in Amerika aan de Columbia University. Wanneer zij klaar is met haar studie is zij vrij om te kiezen wat ze wil doen, waar ze wil wonen en werken. Ze kan terugkomen naar India en gaan acteren of advocaat worden. Deze keuze is aan haar.”

“Als ze ervoor kiest om als actrice aan de slag te gaan zal ze moeten afvallen”, voegt hij toe.

De acteur is van mening dat het van groot belang is om een goede opleiding te hebben. “Stel dat je carriere als acteur mislukt dan heb je iets om op terug te vallen. Een diploma is belangrijk.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.