Aishwarya en Sushmita in Happy Anniversary?

Aish and SushEr zijn veel beautyqueens in Bollywood, maar er zijn er maar weinig samen in een film verschenen. Het lijkt erop dat het publiek wellicht een zeldzame traktatie staat te wachten want Ex-Miss World Aishwarya Rai Bachchan en Ex-Miss Universe Sushmita Sen zouden weleens samen in de film Happy Anniversary kunnen gaan spelen.

Reclamemaker Prahlad Kakkar bevestigt het nieuws. “Als alles goed verloopt speelt Sushmita Sen een van de hoofdrollen in Happy Anniversary. Het zal een absoluut genoegen zijn om met haar te mogen werken.”

Onlangs zagen we nog Madhuri Dixit en Juhi Chawla samen in een film. De twee actrices werden in de jaren 90 gezien als concurrenten van elkaar, maar de rivaliteit behoort tot het verleden. Datzelfde geldt ook voor Aishwarya Rai Bachchan en Sushmita Sen, die voor,tijdens en na de Miss verkiezingen altijd met elkaar werden vergeleken. Zou dat met deze film kunnen verdwijnen?

Zou jij deze twee dames in een film willen zien?

3 REACTIES

  1. Dat zou echt geweldig zijn, ik vindt Sushmita Sen echt een knappe vrouw. Ik wacht weer op een film met haar, ze was zo lang weg.

  2. Sushmita Sen is idd een lekkere wijf. Maar ik vind ashwaria een heks, ze gaat de film kunnen verzieken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.