Zowel Deepika als Katrina weigeren film met Hrithik

deepkatEen dubbele klap voor regisseur Ashutosh Gowariker. Zowel Deepika Padukone als Katrina Kaif hebben zijn volgende film, met in de hoofdrol Hrithik Roshan, afgewezen. De reden: een volgeboekt jaar.

Deepika momenteel bezig met de films Happy New Year, Shuddhi en Window Seat. Zij is de komende twee jaar volledig volgeboekt. Ook Katrina heeft een drukke agenda en op basis daarvan heeft ze Ashutosh moeten teleurstellen.

Op dit moment is de regisseur in gesprek met onder andere Sonakshi Sinha en Freida Pinto. Sonakshi gaf eerder dit jaar aan dat ze graag zou willen werken met Hrithik Roshan. Mocht de keuze alsnog vallen op Freida Pinto, dan wordt dit haar eerste Bollywoodfilm.

Wie denk jij dat het wordt?

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.