Katrina Kaif: “Ik praat niet over eventuele projecten”

katrina kaifOp diverse sociale media verscheen het bericht dat Katrina binnenkort opnieuw met Shah Rukh Khan in een film zal spelen. Het gaat hier om de film Raees van regisseur Rahul Dholakia. Fans waren razend enthousiast dat het paar weer terug zou zijn na de hitfilm Jab Tak Hai Jaan. Maar Katrina stelde iedereen teleur toen ze recent het nieuws ontkende.

“Ik heb geen idee waar al die geruchten vandaan komen. Op dit moment werk ik aan drie films: Bang Bang, Phantom en ik begin binnenkort aan Jagga Jasoos. Ik ben in gesprek voor twee andere projecten, maar daar kan ik niets over zeggen.”

Ook regisseur Rahul Dholakia ontkent het nieuws. “Ik ben er niet van op de hoogte dat wij Katrina hebben benaderd. Ik denk dat wij over een paar weken kunnen onthullen wie de vrouwelijke hoofdrol zal spelen.”

Katrina voegt toe dat zij het niet juist vindt om te spreken over toekomstige projecten. “Ik wil niet praten over eventuele toekomstige projecten. Wanneer ik besluit een project af te wijzen en er is binnen de media al over gesproken dan maakt dat een situatie of relatie lastiger. Ik praat pas over een project wanneer ik deze heb getekend.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.