Varun: “Ik wil dat het publiek geniet van mijn film”

varun-dhawan7De tweede film van Varun Dhawan staat klaar voor release. De 26-jarige acteur is druk bezig met de promotionele activiteiten en hoopt dat mensen zullen genieten van hem in de romantische komedie Main Tera Hero.

“Ik ben niet in de race voor Rs 100 crore club. Voor mij is het ??belangrijkste dat het publiek geniet van mijn film en het gevoel krijgt dat de film de moeite waard was.” Hij voegt toe dat hij met deze film hoopt humor en entertainment in het leven van mensen te brengen waardoor ze de dagelijkse stress even kunnen vergeten.

Varun, die zijn debuut maakte met de film Student of the Year, zegt dat hij ook hard heeft moeten werken om een plaatsje te veroveren in de filmindustrie. “Ik heb ook moeten strijden om een plek. Mijn eerste film werd geregisseerd door Karan Johar en hij is geen vriend van mijn vader.”

Main Tera Hero staat gepland voor een release op 4 april en is geregisseerd door zijn vader David Dhawan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.