Deepika bevestigd voor Shuddhi

deepika_padukone2012Deepika Padukone heeft Kareena Kapoor Khan vervangen in Shuddhi.

Nadat Hrithik Roshan uit het project Shuddhi stapte, besloot ook Kareena niet te blijven. Het project werd ontelbare malen vertraagd. Eerst vanwege Kareena en daarna vanwege de gezondheidsproblemen van Hrithik.

Er gingen al geruchten dat Karan Johar Deepika wilde voor de hoofdrol. De laatste jaren is de Karan-Kareena combinatie niet succesvol en omdat Hrithik uit het project stapte had Karan wel zijn twijfels hoewel hij het voor Kareena opnam en haar naam bleef bevestigen als de vrouwelijke hoofdrol.

Toen echter Kareena ook het project verliet zag hij de kans om Deepika te vragen voor de hoofdrol. Dit is niet de eerste keer dat Deepika Kareena vervangt. Eerder verloor Kareena ook het project Ram-Leela aan Deepika.

Voor de mannelijke hoofdrol leken alle ogen gericht op Ranveer Singh, maar nu doen er geruchten de ronde dat Karan graag wil samenwerken met Aamir Khan en dat dit wellicht zijn kans is.

Aamir Khan en Deepika Padukone lijkt echter geen geschikte combinatie als we mogen geloven dat Shuddhi een periodieke dramafilm betreft. Karan Johar heeft hier nog niets over bevestigd.

6 REACTIES

  1. Aamir khan is geweldig. Ze moeten het gewoon doen Aamir en Deepika.
    Je ziet telkens de zelfde acteurs in een film. Verandering is goed!!!

  2. Aamir is een goede acteur, geen twijfel mogelijk. Maar hij past echt niet bij Deepika..kom op… hij is te kort! Dat ziet er niet uit joh…

  3. Daar kunnen ze wel wat aan doen toch, Sushmita sen is ook langer dan bijvoorbeeld Salman Khan en Shahrukh Khan. en die zagen er ook wel goed uit in main hoon naa en maine pyaar kyu kiya.

  4. Ben blij voor Deepika, maar toch had ik liever
    Kareena&Hrithik weer samen gezien! Zij zijn zo leuk samen:(

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.