HJS eist verbod op Ragini MMS 2

ragini-mms2De Hindu Janjagruti Samiti ( HJS ) eist een verbod op de film Ragini MMS 2 en de deportatie van Bollywoodster Sunny Leone uit India. Dit schrijft de organisatie in een brief aan de Centrale Raad van Film Certification ( CBFC ).

De HJS noemt Ragini MMS 2 een schande voor de Indiase cultuur, waardigheid en religie. De film begint met de Shree Hanuman Chalisa, een heilig godsdienstig lied, en houdt de CBFC dan ook verantwoordelijk voor ‘stijging van sociale spanningen’.

Een heilig lied, toegewijd aan een god die controle had over zijn lichaam en waarvan de persoonlijkheid als ideaal wordt beschouwd, in combinatie met pornoster Sunny Leone in de hoofdrol hebben religieuze gevoelens van hindoes gekwetst.

Daarom eist de HJS een onmiddellijk verbod op de film en de deportatie van actrice Sunny Leone die de jonge generatie van India op een slechte manier beïnvloed.

“Op dit moment heeft het moraal in deze samenleving een dieptepunt bereikt. Het aantal verkrachtingen, wreedheden en mishandeling van vrouwen stijgt iedere dag. Het is jammer dat in een zo’n tijd films worden gemaakt die in de maatschappij zorgen voor een stijging van wellustigheid en immoraliteit. Alle films van Sunny Leone hebben tot nu de grens van waardigheid overschreden. De Hindoesamenleving is woedend vanwege de manier waarop films die misbruik maken van religie en bewust de gevoelens van hindoes kwetsen alsnog toestemming krijgen om te worden vertoond en de promotie van obsceniteit in de samenleving.”

De organisatie dreigt tevens te gaan protesteren bij bioscopen wanneer de film niet wordt verboden. Om ervoor te zorgen dat de film wordt verboden is HJS momenteel bezig om bioscoopeigenaren ‘op te leiden’ in waarom deze film niet vertoond zou mogen worden.

2 REACTIES

  1. ik weet niet wat haar probleem is maar kijk naar de wereld wat er gebeurt religie is gewoon een woord en niemand op deze wereld gelooft in religie meer en hou op in het verleden de leven en over verkravhtig in india moet je eerst corrupt politie weg halen en mensen die geld geven onder de tafel Janjagruti Samiti u bent gek als je zo denkt over deze film ik zou eerst naar india kijken hoeveel mensen daar zijn die zijn eigen dingen niemand kan het schelen of iemand dood gaat leven gaat gewoon door leef in nu en niet in verleden en maak india een beter plaats

  2. Zij heeft wel slechte invloed op jongeren daar! Ik ben hier mee wel eens maar dat ze alleen zulke films beschuldigen ben ik er niet mee eens. Alles eerst moeten er maar strengere maatregelen worden genomen for vekrachtingen! En alle polities die geen shit doen voor de slachtoffers uit de weg ruimen! Verkrachters zwaar straffen en niet hun ogen blinddoeken en de arme slachtoffers ervan beschuldigen omdat zij “bloote” kleren dragen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.