Vidya Balan last pauze in

VidyaBalanHuwelijkDe afgelopen weken lijkt het maar niet op te houden met de speculaties over een mogelijke zwangerschap van Vidya Balan.

Het gerucht werd de wereld in geholpen nadat Vidya gezien was in een ziekenhuis in het bijzin van familieleden. Daarna weigerde zij de nieuwe film van regisseur Sujoy Ghosh. Deze actie zou een zwangerschap bevestigen, maar het blijkt een vals alarm. Vidya verduidelijkt in een recent interview dat ze niet zwanger is maar een pauze inlast.

Vidya heeft het blijkbaar na haar huwelijk zo druk gehad met haar werk dat ze geen tijd overhoudt om door te brengen met haar man. Daarom heeft ze besloten om nu een welverdiende vakantie op te nemen.

Vidya zal haar vrije tijd besteden aan het inrichten van hun huis en een vakantie met haar man. De actrice is net terug van haar IIFA promotie tour en zal ook tijdens het IIFA weekend aanwezig zijn in Florida.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.