SRK vol lof over Bhoothnath Returns

SRKBigBShah Rukh Khan is van mening dat het vervolg op de succesvolle horror-komedie Bhootnath, getiteld Bhoothnath Returns, een van de grootste hits van 2014 zal worden.

Amitabh Bachchan bedankte SRK voor zijn onverwachte lof. “Het is echt erg aardig van Shah Rukh Khan om te zeggen dat hij gelooft dat deze film een van de drie grootste hits van het jaar zal worden. Ik hoop dat het uitkomt”, schreef Big B op zijn blog.

Shah Rukh Khan heeft, net als in het eerste deel, een cameo rol in Bhoothnath Returns.

Bhoothnath Returns geeft een hilarische kijk op het huidige politieke klimaat. De film, met in de hoofdrollen Amitabh Bachchan, Usha Jhadav, Boman Irani en Parth Bhalerao, staat gepland voor een release op 11 april.

3 REACTIES

 1. yeeeyyy shahrukh krijgt weer een rol in bhoothnat
  ben zoo blij…
  shahrukh you are the best

 2. sharukh khan is egt een prachtman
  ik wou dat ik met hem kon trouwen
  wat een mooi hoofd heeft ie ook gewoon prachtig
  als ik ooit naar india ga dan ga ik hem egt opzoeken en ten huwelijk vragen
  wooow uik woord egt gek als ik hem, zie
  en wat leuk hij speelt in de film bhootnath reteurns met big b stoer egt stoer hoor ik heb zin in de film kan niet wagten tot ie uitkomt
  i love you sharukh ik hhou egt van hem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.