Sonam Kapoor: “Ik moet op mijn woorden letten”

Sonam-Kapoor-BewakoofiyaanSonam Kapoor leert langzaamaan dat zij op haar woorden moet letten, want de media heeft de neiging om woorden te verdraaien.

Zo zou Sonam’s vader, Anil Kapoor, hebben gezegd dat de bikini-scene voor een geweldig openingsweekend zou zorgen. Sonam ontkent dat haar vader dit ooit heeft gezegd. “Mijn vader heeft dat nooit gezegd. Ik heb ooit gezegd dat mijn vader het gevoel heeft dat de film een goede opening zou hebben. Dit werd samengevoegd in een artikel over de bikini-scene en vervolgens krijg je een krantenkop die ver van de waarheid ligt.”

“Ik merk dat ik op mijn woorden moet letten. Ik zeg altijd wat ik denk, maar eerlijkheid wordt niet op prijs gesteld in de filmindustrie. Veel wordt verdraaid.”

Als reactie op de ophef over de bikini-scene zegt ze dat het haar eigen idee was om de bikini te dragen en dat niemand haar gedwongen heeft. “Het is geen big deal. Het is heel normaal voor een meisje om een bikini te dragen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.